Aktuelt
![Røkt laks på sitt beste](https://res.cloudinary.com/domsteinsjomat/image/upload/c_limit,d_standard_placeholder.png,f_auto,h_750,q_auto,w_750/d_d-10084_default_1)
Den aller beste røkelaksen finner man blant de håndlagde produktene røkt på older og bøk på gamlemåten i kammerovner.
![Sommerens beste sjømat](https://res.cloudinary.com/domsteinsjomat/image/upload/c_limit,d_standard_placeholder.png,f_auto,h_750,q_auto,w_750/d_d-10054_default_1)
Hel fersk fisk og skalldyr på grillen er smakfull sommermat.
![Helgrillet makrell](https://res.cloudinary.com/domsteinsjomat/image/upload/c_limit,d_standard_placeholder.png,f_auto,h_750,q_auto,w_750/v1683709145/d_d-10051_default_1)
Det er viktig å la makrellen bli temperert før du begynner å grille den. Pensle både makrellen og risten med olje før du legger den på grillen.
![Elektriske kjølebiler](https://res.cloudinary.com/domsteinsjomat/image/upload/c_limit,d_standard_placeholder.png,f_auto,h_750,q_auto,w_750/d_d-10053_default_1)
De ny elektriske kjølebilene er på veien i Oslo, Bergen, Stavanger og Haugesund.
![Skalldyr om høsten](https://res.cloudinary.com/domsteinsjomat/image/upload/c_limit,d_standard_placeholder.png,f_auto,h_750,q_auto,w_750/d_d-10083_default_1)
I Norge spiser vi skalldyr hele året, men det er på høsten før gytingen starter at skalldyr er på sitt beste. Da har skalldyrene brukt sommeren på å spise seg opp og det er blitt kaldere i vannet. Dette gjør skalldyrkjøttet fast og smakfullt.
![Nogowa - nordisk tangsalat](https://res.cloudinary.com/domsteinsjomat/image/upload/c_limit,d_standard_placeholder.png,f_auto,h_750,q_auto,w_750/d_d-10102_default_1)
Tangsalaten er laget av nordisk sukkertang, men med de dype smakene fra det japanske kjøkken!
![Matjessild](https://res.cloudinary.com/domsteinsjomat/image/upload/c_limit,d_standard_placeholder.png,f_auto,h_750,q_auto,w_750/d_d-10107_default_1)
Marinert matjessild er enkelt og smakfullt, og passer utmerket på grillen.