Skip to main content
Til toppen

Aktuelt

Les mer
Røkt laks på sitt beste
Røkt laks på sitt beste

Den aller beste røkelaksen finner man blant de håndlagde produktene røkt på older og bøk på gamlemåten i kammerovner.

Les mer
Sommerens beste sjømat
Sommerens beste sjømat

Hel fersk fisk og skalldyr på grillen er smakfull sommermat.

Les mer
Helgrillet makrell
Helgrillet makrell

Det er viktig å la makrellen bli temperert før du begynner å grille den. Pensle både makrellen og risten med olje før du legger den på grillen.

Les mer
Elektriske kjølebiler
Elektriske kjølebiler

De ny elektriske kjølebilene er på veien i Oslo, Bergen, Stavanger og Haugesund.

Les mer
Skalldyr om høsten
Skalldyr om høsten

I Norge spiser vi skalldyr hele året, men det er på høsten før gytingen starter at skalldyr er på sitt beste. Da har skalldyrene brukt sommeren på å spise seg opp og det er blitt kaldere i vannet. Dette gjør skalldyrkjøttet fast og smakfullt.

Les mer
Nogowa - nordisk tangsalat
Nogowa - nordisk tangsalat

Tangsalaten er laget av nordisk sukkertang, men med de dype smakene fra det japanske kjøkken! 

Les mer
Matjessild
Matjessild

Marinert matjessild er enkelt og smakfullt, og passer utmerket på grillen.

Lenker
Min side