Oppskrifter
Dampet skrei med rødbeter og blåskjell
Varmende og velsmakende skreirett med fyldig smørsaus.
Hvitvinsdampet Torsk med Safransaus
Hvitvin, safran og sitrus gir denne sausen en spennende smak. Server torsken i sausen med poteter, sukkererter eller andre gode grønnsaker.
Kveite med Hollandaise
Saftig og god kveite med kål, babygulrøtter og asparges er noe av det beste som finnes.
Pannestekt lange med hollandaise og rødbeter
Høsten er tid for sesongens ferske råvarer som lange med rødbeter.
Pasta med hummer
Kremet pasta med masse parmesan og toppet med skiver av hummerhale og saus laget på hummerkraft.
Pannestekt hummer med avokado, erter og estragon
Få, om noen, salater har vel en mer eksklusiv smak og status enn en hummersalat som denne.
Lutefisk med grønne linser og sennepssaus
Tradisjonell lutefisk med annerledes tilbehør. Dersom du vil ha fast lutefisk drysser du salt over og lar lutefisken stå kjølig et par timer.
Tradisjonell lutefisk
Klassisk lutefisk med mandelpotetet, ertekrem, sennep og sprøstekt bacon.
Lettrøkt lutefisk
Røkt lutefisk, en forfriskende delikat forrett eller tapasrett av dampet og røkt lutefisk i hjertesalat med en syrlig fennikel -og eplesalat, gravet s ...
Lag din egen lutefisk!
Lutefisk er utvannet tørrfisk, som behandles med lut av aske eller kaustisk soda, som så vannes ut igjen. Slik lager du din egen lutefisk på 10-12 dag ...
Pizza med løyrom
Sprø pizza toppet med eksklusiv Kalix løyrom. Fredagspizza på en ny måte eller som en enkel og annerledes forrett.
Kamskjell med hvit asparges og grillet fløte
En nydelig forrett av kamskjell der kaldt møter varmt.
Skalldyrsuppe med glasert sjøkreps
En herlig aromatisk skalldyrsuppe kokt på en base av skalldyrrester, med pannestekt sjøkreps, eple og sellerirot.
Helgrillet makrell
Det er viktig å la makrellen bli temperert før du begynner å grille den. Pensle både makrellen og risten med olje før du legger den på grillen.
Sprøstekt røye fra Blåfjell med gulrot og kaviarsaus
Blåfjellrøye fra Lierne i Trøndelag har en søtlig og rund smak og fast fiskekjøtt. Her sprøstekt og med en fyldig smørsaus med kaviar.