Pepperkrabbe
Prøv en enkel, rask og hot krabberett med masse smak.
Ingredienser
4 porsjoner
2 kg krabbeklør
8 cl soyasaus
2 ss honning
2ss black pepper sauce
20 pepper, hel sort
4 båter lime
1 lime, saften av
2 stk sjalottløk
3 stk vårløk
olje
Sriracha-dressing
4 ss majones
1 ts sriracha
Fremgangsmåte
- Kakk sprekker i krabbeklørne slik at du kommer til krabbekjøttet.
- Ha olje og løk i en varm stekepanne. Tilsett soyasaus, honning og black peppersauce. Varm til det tykner.
- Tilsett krabbe og limebåter og vend inn i blandingen. La putre til krabben er varm.
- Rist sort pepper i panna og mal den i morter. Ha på, sammen med vårløk, til slutt.
- Server med ristet brød og Shriracha-majo.
Oppskrift og bilde av Hitamat, krabbe.no