Skip to main content
Til toppen

Pepperkrabbe

Prøv en enkel, rask og hot krabberett med masse smak.

Ingredienser

4 porsjoner

2 kg krabbeklør

8 cl soyasaus

2 ss honning

2ss black pepper sauce

20 pepper, hel sort

4 båter lime

1 lime, saften av

2 stk sjalottløk

3 stk vårløk

olje

Sriracha-dressing

4 ss majones

1 ts sriracha

 

Fremgangsmåte

 

  • Kakk sprekker i krabbeklørne slik at du kommer til krabbekjøttet.
  • Ha olje og løk i en varm stekepanne. Tilsett soyasaus, honning og black peppersauce. Varm til det tykner.
  • Tilsett krabbe og limebåter og vend inn i blandingen. La putre til krabben er varm.
  • Rist sort pepper i panna og mal den i morter. Ha på, sammen med vårløk, til slutt.
  • Server med ristet brød og Shriracha-majo.

 

Oppskrift og bilde av Hitamat, krabbe.no

Lenker
Min side