Panert flyndre
Panert flyndre, erter, blomkål og hjemmelaget remulade med mye smak. Enkel hverdagsrett med det lille ekstra.
Ingredienser
4 porsjoner
- 4 panerte flyndrefileter
-
1 stk blomkål
-
200g erter
-
Remulade
-
100g majones
-
50g seterrømme
-
1ts dijon sennep
-
1ss hakket kapers
-
1ss hakkede urter (eksempelvis persille, estragon, gressløk, dill)
-
2ss kaperslake
-
Bittelitt cayennepepper
Fremgangsmåte
- Stek fisken på 220°C i 18-20 min i stekeovnen eller 10-12 min i stekepanne, vendes flere ganger.
Remulade
- Bland alle ingrediensene til remuladen og smak til med salt og cayennepepper
Grønnsaker
- Rens blomkålen og kok den i vann med litt salt og smør i 2-3 minutter. Tilsett ertene det siste minuttet.
Anrett gjerne på et stort fat. Leg grønnsaker i bunn og fisken i biter øverst. Remuladen serveres i en skål ved siden av.
Oppskrift av kokk og salgskonsulent Kenneth Haugeland - Domstein Sjømat Kristiansand