Skip to main content
Til toppen

Panert flyndre

Panert flyndre, erter, blomkål og hjemmelaget remulade med mye smak. Enkel hverdagsrett med det lille ekstra.

Ingredienser

4 porsjoner

  • 4 panerte flyndrefileter
  • 1 stk blomkål

  • 200g erter

  • Remulade

  • 100g majones

  • 50g seterrømme

  • 1ts dijon sennep

  • 1ss hakket kapers

  • 1ss hakkede urter (eksempelvis persille, estragon, gressløk, dill)

  • 2ss kaperslake

  • Bittelitt cayennepepper

 

Fremgangsmåte

 

  • Stek fisken på 220°C i 18-20 min i stekeovnen eller 10-12 min i stekepanne, vendes flere ganger. 

Remulade

  • Bland alle ingrediensene til remuladen og smak til med salt og cayennepepper

Grønnsaker

  • Rens blomkålen og kok den i vann med litt salt og smør i 2-3 minutter. Tilsett ertene det siste minuttet.

Anrett gjerne på et stort fat. Leg grønnsaker i bunn og fisken i biter øverst. Remuladen serveres i en skål ved siden av.

Oppskrift av kokk og salgskonsulent Kenneth Haugeland - Domstein Sjømat Kristiansand

Lenker
Min side