Hel kokt krabbe med dip
Enkel og sunn krabberett som passer som forrett, siderett eller til kun kos.
Ingredienser
4 porsjoner
- 4 stk Hel kokt krabbe
- 1 stk Sitron
- 1 stk Baguett
- Piquillomajones:
- 100 g Piquillo
- 6 ss Majones
- 1 ss Sitronsaft
- 1 ss Dijonsennep
- Noen dråper Tabasco
- Pepper- og hoisinmajones:
- 8 ss Majones
- 2 ts Sort ristet pepper, grovkvernet i morter
- 2 ss Hoisinsaus
- 2 ss Limesaft
Fremgangsmåte
Piquillomajones:
-
Ha alle ingrediensene i en blender og kjør sammen til en jevn saus.
Pepper- og hoisinmajones:
-
Bland alle ingrediensene sammen og smak til med salt.
-
Ha dippene i skåler og server med hel kokt krabbe, baguetter og sitron.
Oppskrift og foto: krabbe.no