Til toppen

VÅR -OG SOMMERSESONG

Helgrillet fisk

Hel fersk fisk på grillen er deilig sommermat og enkelt når du skal grille til mange. Alle typer fisk kan grilles hel, men husk at fisk skal ha lavere kjernetemperatur enn kjøtt og kylling. Kjernetemperaturen skal ligge på 45 grader for rød fisk og kveite og maks 55 grader på hvit fisk.

Grilling av hel fisk i pizzaovn eller se oppskrift på helgrillet makrell og helgrillet røye

Sommer er tid for skalldyrfest

Skalldyr er en sommerfavoritt og enkelt å lykkes med til hverdag og fest. Fyll bordet med havets delikatesser; reker, hummer, kamskjell, krabbe og kongekrabbe.
De fleste skalldyr og skjell kan grilles som f.eks sjøkreps, hummer, kongekrabbe eller kamskjell, blåskjell og andre skjell i folie.

ARTER I SESONG

Røye

Salvelinus alpinus

AKTUELLE SESONGVARER